Hallå där!

Det är jag som är My Westerdahl 👋

Jag är en öbo, uppväxt vid havet, som senare flyttade till en pittoresk by på fastlandet på grund av kärleken. Tillsammans med mina älskade tvillingar Bo och Rut, lever vi ett typiskt småbarnsliv i full fart och äventyr! 💨

Trots min utbildning som civilingenjör och min ursprungliga plan att arbeta inom teknikbranschen, tog livet mig på en helt annan väg. Efter en personlig resa där jag gick ner från 170 till 75 kg, fann jag mig själv i en kaosartad relation till maten.

Det var då jag insåg att mitt kall låg någon annanstans. Idag lever jag ett fritt och passionerat liv, och min största glädje är att hjälpa personer som dig att hitta en balanserad livsstil. Tillsammans kan vi skapa en varaktig förändring och omfamna hälsosamma vanor för en bättre framtid 🌟

Välkommen till Matfrihet – Din guide mot inre frihet från känsloätning

Jag är grundare av Matfrihet och jag brinner för att hjälpa dig frigöra dig från känsloätning och återta kontrollen över ditt liv. Min vision är att skapa en värld där människor lever i harmoni med mat, känslor och sitt inre välmående. Med en empatisk, stödjande approach och en djup förståelse för känsloätningens utmaningar, är jag här för att vara din guide på resan mot varaktig förändring och inre balans.

Min Mission 
På Matfrihet strävar jag efter att erbjuda högkvalitativa coachings- och utbildningstjänster för känsloätning, skräddarsydda för att möta dina individuella behov och mål. Jag tror på att varje individ har en unik resa och jag är dedikerad till att stödja dig genom varje steg på din väg till personlig transformation.

Min Bakgrund 
Som en coach och expert inom känsloätning har jag hjälpt många människor att övervinna känsloätningens utmaningar och bygga upp vanor för ett balanserat liv. Under hela mitt liv har jag kämpat med vikten, och jag har upplevt de frustrationer och utmaningar som kan uppstå när man går upp och ner. Känsloätning blev ett hinder i min väg, och jag fann mig själv återvända till ohälsosamma mönster och gå upp allt jag hade förlorat. Men det var genom den här resan som jag fann min passion för att hjälpa andra i samma situation.  

Idag har jag ägnat mig åt att hjälpa människor att hitta en balans i maten och acceptera sina kroppar med kärlek och förståelse. Jag har en djup förståelse för de känslomässiga utmaningar som är kopplade till känsloätning, och jag vet att det inte handlar om brist på viljestyrka, utan om att hantera våra känslor på ett hälsosamt sätt och att inte lockas av förföriska dieter.

 Min övertygelse om att varje individ förtjänar matfrihet och självacceptans ledde mig till att bli författare till boken "Matfrihet", där jag delar med mig av mina egna erfarenheter och insikter för att inspirera andra att uppnå frihet från känsloätning och matångest.

Mitt arbete har inte bara berört många liv, utan jag har också byggt upp ett engagerat community av över 38 000 följare på Instagram, där vi delar en gemenskap av stöd och inspiration för att uppnå matfrihet och kroppsacceptans.

Mitt Tillvägagångssätt 
Jag tror på en holistisk syn på känsloätning, där mat och känslor är sammankopplade. Genom att använda beprövade tekniker, principerna för intuitivt ätande och medveten närvaro, hjälper jag dig att utforska och förstå dina triggers, vanor och dig själv. Tillsammans kommer vi att skapa ett stödjande inre mindset som stärker dig på din resa mot en varaktig och positiv förändring.

Med en unik kombination av personlig erfarenhet och expertis inom känsloätning, använder jag beprövade metoder och vetenskapligt grundade tekniker för att stödja dig på din resa mot frihet och självmedkänsla. Min coaching och utbildning är skräddarsydd för att möta dina individuella behov och mål.

Mitt Åtagande
Jag är helt engagerad i ditt välmående och din framgång. Min målsättning är att vara din pålitliga partner, guida dig, stödja dig och ge dig verktyg och strategier som hjälper dig att möta dina utmaningar på ett positivt och hållbart sätt. Ditt framsteg är min glädje, och jag firar varje steg du tar på vägen mot att skapa ett balanserat förhållande till mat och känslor.

Kontakta Mig
Jag ser fram emot att lära känna dig och vara en del av din resa mot inre frihet och självempowerment. Tveka inte att kontakta mig för frågor, bokningar eller om du bara vill prata om dina utmaningar och mål. Tillsammans kommer vi att skapa en framtid där du har full kontroll över ditt välbefinnande och din lycka.