Vad innebär en självstudiegrupp?

Välkommen till en unik möjlighet till personlig utveckling och matfrihet! 🍃

Äntligen är det dags för en helt ny kursomgång av det efterlängtade Matfrihet-programmet, och jag vill inte att du ska behöva vänta längre på att förändra ditt liv! Om du känner dig fast i matkaos, ångest och känsloätning ska behöver du inte vara det länge till.

Jag förstår att det kan kännas långt borta till september när kursen öppnar upp officiellt. Därför vill jag ge dig en unik möjlighet att börja din resa mot matfrihet redan idag genom att bli en del av min exklusiva självstudiegrupp. Genom att ta del av detta erbjudande får du uppleva kraften i Matfrihet, och det till ett oslagbart pris! Normalt skulle kursen kosta 8 000 kr, men för dig som agerar snabbt och anmäler dig nu erbjuder jag en reducerad kurskostnad - en rabatt på nästan 40%. Det är ett erbjudande som du inte vill gå miste om, och det ger dig en unik chans att göra en investering i din framtid och välmående till ett överkomligt pris.

Genom att gå med i självstudiegruppen får du omedelbar tillgång till hela kursen och dess resurser. Det betyder att du kan börja din resa mot matfrihet precis när det passar dig bäst. Dessutom kommer du att få möjlighet att delta i den inspirerande coachingen och communityt som kommer att ta fart i höst. Det här är din möjlighet att inte bara förändra ditt förhållande till mat, utan också att omringa dig med likasinnade människor som stöttar och inspirerar varandra genom hela processen. Ge dig själv gåvan av Matfrihet och ta första steget mot ett mer balanserat och hälsosamt liv redan idag
 🌟

3 delbetalningar

3 payments of

1665 SEK

per month

Köp

5 delbetalningar

5 payments of

999 SEK

per month

Köp

Engångsbetalning

4995 SEK

Köp

Vi är godkända för friskvård
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag genom att antingen använda epassi eller betala med kort och kontakta oss för att få tillhandahållet ett giltigt kvitto som du kan överräcka till din arbetsgivare

"Jag sökte länge efter något som skulle starta en förändring inom mig på grund av min ohälsosamma relation till min egen kropp. Idag har det hänt en hel del med mig. Jag har hittat en annan väg till att bli sams med mig själv och ta hand om min kropp och själ.
  Det som är så skönt med kursen är att man alltid kommer ha tillgång till materialet, så om jag kör fast eller behöver jobba mer med ett moment så gör det inget, allt finns kvar. My är en fantastisk coach som finns där för sina kursdeltagare"  

Kristina, Barnskötare

"Jag är tacksam att jag valde att gå kurs hos My. Att efter kort tid redan känna en större frihet än jag någonsin har gjort säger mycket!"

Maria Eremo

3 delbetalningar

3 payments of

1665 SEK

per month

Köp

5 delbetalningar

5 payments of

999 SEK

per month

Köp

Engångsbetalning

4995 SEK

Köp

Du får tillgång till hela kursen direkt och är välkommen att delta på coachingsessionerna i höst när kursen öppnar. Fram till dess tittar du på de inspelade föreläsningarna och arbetar med övningarna. När kursen öppnar i höst är du välkommen på coaching samt inbjuden till ett hemligt community på Facebook.

Alla föreläsningar är förinspelade så du kan se dem när det passar dig, i ditt liv. Inspelningarna är mellan 5-15 minuter långa så du slipper timslånga föreläsningar där du tappar koncentrationen och motivationen.

Låt oss prata om "överväldigande" för en sekund. Överväldigande händer när du provar något nytt. När du inte vet hur du ska göra det, eller hur svårt det kommer att vara, eller vad det kan betyda för din tid och energi. Motsatsen till överväldigande är:

 1. En handlingskraftig och lätt att följa, beprövad plan att hålla sig till och...
 2. Bara att börja.  

Jag skapade Matfrihet för att vara motsatsen till överväldigande. Du kommer inte att göra "alla saker, alla på en gång". Du kommer att följa de superdetaljerade, steg-för-steg-implementeringslektionerna och uppleva friheten. Så länge du lovar att följa strategierna i rätt ordning och motstå att göra saker i förväg (jag vet, lättare sagt än gjort!), lovar jag att hålla dig på rätt spår.

 När du köper Matfrihet du livstidsåtkomst! Det betyder att ALLT innehåll är ditt att komma åt så länge det finns. Du har även fri tillgång till kommande uppdateringar med mig när jag håller kursen igen.

Exakt så känner alla känsloätare, matmissbrukare, hetsätare och överätare. Vi känner oss sockerberoende och som att vi helt saknar kontroll. Matfrihet hjälper dig komma förbi det, bortom hetsätningen. Det är just detta Matfrihet handlar om - att du ska bli helt normal med mat. Jag vet att det känns läskigt där du är nu men du kommer aldrig att tvingas äta eller göra något som du inte vill. Matfrihet handlar om att vi gör allt på dina villkor och ett steg i taget så du känner dig lagom utmanad. Eftersom du känner just så är Matfrihet extra bra för dig. Du har mycket att vinna!

Matfrihet separerar vikt och ätande och hjälper dig att hitta till din setpoint. Det innebär att du slipper en viktkurva som ser ut som en jojo, att ha två olika garderober och att köpa en ny vinterjacka varje år. Du behöver noll kontroll för att ligga på en vikt perfekt för dig. Kroppen löser det.  För många av tidigare kursdeltagare innebär det en viktnedgång på grund av att de slutar känsloäta, för vissa en viktuppgång om man mest svultit sig själv och för en del först en viktuppgång och sedan när kroppen blir trygg så släpper den taget om kilon den inte behöver. Många av mina klienter vittnar om hur skönt det är att slippa behöva tänka på mat och vikt, att lägga kraft och energi på viktiga saker istället. Att faktiskt inte behöva tänka på vikten utan att kroppen löser allt det där själv så man kan leva ett liv precis som alla andra.

Matfrihet som bygger på intuitivt ätande är en näringsfilosofi som fokuserar på att återupprätta en sund relation med maten genom att lyssna på kroppens signaler och behov. Det är viktigt att förstå att ingen blir tvingad att äta på ett specifikt sätt när man tillämpar intuitivt ätande. Till skillnad från strikta dieter eller begränsande kostregimer, uppmuntrar intuitivt ätande människor att bli medvetna om sina kroppars unika signaler för hunger och mättnad.

För dem som har genomgått viktoperationer, är intuitivt ätande också en framgångsrik och hälsofrämjande metod. Det fokuserar på att äta i enlighet med kroppens behov, oavsett tidigare ingrepp, och främjar en medvetenhet om matens påverkan på både kropp och själ. Genom intuitivt ätande kan du gradvis återfå din självförtroende när det gäller matval och känna dig mer i kontroll över din kost. Det ger också möjlighet till att utforska och njuta av en varierad kost som ger näring åt både kroppen och själen, utan att behöva följa strikta restriktioner. Sammanfattningsvis, intuitivt ätande respekterar individers unika kroppar och uppmuntrar till en hälsosam relation med mat utan tvång eller skuld. För de som har genomgått viktoperationer kan det vara en positiv och balanserad metod för att uppnå matfrihet och välbefinnande. 

Nej, du är aldrig för gammal för matfrihet! Åldern spelar ingen roll när det gäller att sträva efter en hälsosam relation med mat och kroppen. Oavsett om du är ung eller äldre, så är det aldrig för sent att börja arbeta mot en mer positiv inställning till mat och att utforska intuitivt ätande som en metod för att uppnå matfrihet. Intuitivt ätande handlar om att lyssna på dina kroppens signaler, respektera dess behov och närma dig mat med medvetenhet och självmedkänsla.

 Åldern har ingen inverkan på din förmåga att lära dig och tillämpa dessa principer. Det är en resa som du kan påbörja och utveckla i din egen takt, oavsett din ålder. Så länge du är villig att öppna dig för förändring och vara snäll mot dig själv under processen, finns det inget hinder för att uppnå matfrihet oavsett ålder. Ta det som en möjlighet att lära känna dig själv och din kropp bättre, och kom ihåg att varje steg du tar mot en mer balanserad relation med mat är en positiv framsteg. 

Att läsa en bok om matfrihet kan vara en värdefull och informativ upplevelse, och det kan definitivt ge dig en grundläggande förståelse för konceptet och principerna bakom matfrihet. Böcker om ämnet kan erbjuda insikter, tips och råd som kan vara till stor hjälp i din strävan efter en sundare relation med mat. Däremot kan det vara viktigt att förstå att matfrihet ofta involverar en djupare och mer personlig process som kräver praktisk tillämpning, självreflektion och upplevelser utöver bara att läsa en bok.

För att verkligen integrera matfrihet i ditt liv och skapa en hållbar förändring, är det fördelaktigt att ta aktiva steg och engagera dig i praktiska metoder och verktyg. Att delta i kursen ger dig en interaktiv och mer fördjupad inlärning. Coaching och stöd från andra som strävar efter samma mål är också ovärderligt för att hålla dig motiverad och guidad på vägen.

3 delbetalningar

3 payments of

1665 SEK

per month

Köp

5 delbetalningar

5 payments of

999 SEK

per month

Köp

Engångsbetalning

4995 SEK

Köp