Boka en föreläsning

Välkommen till en inspirerande resa mot ett frigjort förhållande till mat och hälsa. Möt My Westerdahl, en passionerad föreläsare, författare och hälsocoach som genomgått en imponerande transformation från att banta sig ner 95 kilo till att omfamna sin egen kropp och inspirera tusentals människor att göra detsamma. Hennes historia och insikter kommer att föra dig genom en resa mot matfrihet och självacceptans.

VEM ÄR MY WESTERDAHL?

 My Westerdahl är mer än bara en influencer med en stor följarbas. Hon är en civilingenjör och tidigare IT-chef som beslutade sig för att förändra sitt liv. Genom att besegra de utmaningar som kom med viktminskning och bantning, upptäckte hon att sann lycka och välmående inte enbart handlar om siffrorna på vågen.

 FRÅN VIKTMINSKNING TILL SJÄLVACCEPTANS

My's berättelse tar oss med på en resa genom viktminskningens berg- och dalbana. Efter att ha kämpat sig ner 95 kilo insåg hon att yttre förändringar inte alltid leder till inre lycka. Hennes personliga erfarenhet av att må dåligt trots att hon nått sina mål visar oss vikten av att förstå att verklig hälsa går djupare än vad ögat kan se.
 
MATFRIHET OCH INTUITIVT ÄTANDE

Idag är My en förespråkare för matfrihet och intuitivt ätande. Genom sin bok "Matfrihet – Bli fri från känsloätning och matångest med intuitivt ätande" tar hon itu med dietkulturen och de fördomar som omger vikt, dieter och hälsa. Med praktiska verktyg och ögonöppnande insikter hjälper hon människor att utveckla en sund och avslappnad relation till mat.

FÖRELÄSNINGSTEMAN
My's föreläsningar och bok behandlar följande teman: 
- Att frigöra sig från känsloätning och matångest. 
- Att förstå att din vikt inte definierar din hälsa eller självvärde. 
- Att uppnå balans genom intuitivt ätande och viktneutrala hälsobeteenden 
- Att bryta mönster av känsloätande utan att behöva förlita sig på viljestyrka. 
- Att avslöja hur hälsofixering kan påverka arbetslivet och självkänslan.

MÅL MED FÖRELÄSNINGEN
My's önskan är att hjälpa dig att omdefiniera ditt förhållande till mat och hälsa. Genom att dela med sig av sina personliga erfarenheter och insikter samt den senaste forskningen inom området, strävar hon efter att inspirera till en mer kärleksfull och accepterande syn på dig själv.

BOKA MY WESTERDAHL FÖR EN TRANSFORMATIV FÖRELÄSNING

Ta chansen att boka My Westerdahl för en föreläsning som kommer att förändra synen på mat, hälsa och självkänsla. Genom att dela med sig av sin egen resa och de verktyg som hjälpte henne att finna matfrihet, kommer My att guida dig mot att uppnå en balanserad och harmonisk relation till mat och kropp.