VIP-Dag

Upptäck friheten från känsloätning: Boka din exklusiva VIP-Dag nu

Välkommen till en helt unik och personlig VIP-dag, skapad enbart för dig som längtar efter att befria dig från känsloätning och skapa en hälsosam relation med mat. Denna exklusiva VIP-dag är en intim och kraftfull möjlighet för dig att få individuell vägledning och stöd från mig som erfaren coach.

 Vad är Upptäck Friheten från Känsloätning?

 Upptäck Friheten från Känsloätning är en skräddarsydd VIP-dag designad för endast en deltagare - du! Det är en unik möjlighet att fördjupa dig i de utmaningar som du möter när det gäller känsloätning och att få verktyg och insikter för att övervinna dessa hinder en gång för alla. Jag som erfaren coach kommer att arbeta tillsammans med dig för att förstå dina specifika behov och mål, och sedan skapa en anpassad plan för att hjälpa dig att uppnå en balanserad relation med mat.

Vad kan du förvänta dig? 

🌟 Individuell Konsultation: Första delen av VIP-dagen innebär en personlig konsultation. Detta är en möjlighet för dig att dela dina utmaningar och förväntningar, så att jag kan skapa en skräddarsydd dag som passar just dig.

🌟 Djupgående Utforskning: Under VIP-dagen kommer vi att utforska de rötter och utlösare som ligger bakom din känsloätning. Vi kommer att belysa de mönster som påverkar ditt förhållande till mat och känslor, och hjälpa dig att skapa medvetenhet kring dessa.

🌟 Individuell Coaching: Du kommer att få personlig och dedikerad coaching under hela dagen. Tillsammans kommer vi att arbeta genom dina utmaningar och identifiera konkreta lösningar som du kan använda i din vardag.

🌟 Skapa Nya Vanor: Vi kommer att utforma en handlingsplan för dig som inkluderar praktiska verktyg och tekniker för att hantera känslor och mat på ett hälsosamt sätt. Genom att skapa nya vanor kan du gradvis befria dig från känsloätning och skapa en varaktig förändring.

För att säkra din plats i en av mina eftertraktade VIP-dagar investerar du 14 995 kr via faktura. Om du föredrar det, kan betalningen delas upp i upp till 6 delbetalningar för din bekvämlighet.

Varje VIP-dag varar i totalt 2+2 timmar, inklusive ett 30-minuters samtal före VIP-dagen, där vi säkerställer dina förväntningar och garanterar en högkvalitativ och personlig dag.

 För att boka din VIP-dag och kolla tillgänglighet, vänligen fyll i formuläret nedan. Med tanke på att platserna snabbt blir fullbokade kommer jag personligen att återkoppla till dig för att bekräfta om det finns en ledig tid.

Denna VIP-dag är en unik möjlighet att få personlig vägledning och stöd från mig som erfaren coaching inom matfrihet och skapa verklig förändring. Ta kontroll över ditt förhållande till mat och känsloätning, och börja leva det liv du förtjänar - ett liv med frihet och balans.

 "Jag känner en så stor frihet i mitt liv. Jag mådde mycket bättre redan efter 5-6 veckor. Jag kan ha chips och godis hemma utan att äta upp det

Anneli Borg
Sjuksköterska

 "Jag sökte länge efter något som skulle starta en förändring inom mig på grund av min ohälsosamma relation till min egen kropp. Idag har det hänt en hel del med mig. Jag har hittat en annan väg till att bli sams med mig själv och ta hand om min kropp och själ. My är en fantastisk coach som finns där." 

Kristina
Barnskötare

 "Jag är tacksam att jag valde att jobba med My. Att efter kort tid redan känna en större frihet än jag någonsin har gjort säger mycket!

Maria Eremo
Journalist