Behöver du längre betaltid eller är det för långt till löning?

Låt inte ekonomin stoppa dig att uppnå frihet och glädje i varje måltid med Matfrihet!
Behöver du längre avbetalningstid eller inte har möjlighet att lägga ut direkt hjälper jag dig med en faktura istället.
Maila namn och adress samt önskad avbetalningstid till: info@matfri.se

Vi är godkända för friskvård
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag genom att antingen använda epassi eller betala med kort och kontakta oss för att få tillhandahållet ett giltigt kvitto som du kan överräcka till din arbetsgivare

"Jag sökte länge efter något som skulle starta en förändring inom mig på grund av min ohälsosamma relation till min egen kropp. Idag har det hänt en hel del med mig. Jag har hittat en annan väg till att bli sams med mig själv och ta hand om min kropp och själ.

Det som är så skönt med kursen är att man alltid kommer ha tillgång till materialet, så om jag kör fast eller behöver jobba mer med ett moment så gör det inget, allt finns kvar. My är en fantastisk coach som finns där för sina kursdeltagare"

Kristina, Barnskötare

"Jag är tacksam att jag valde att gå kurs hos My. Att efter kort tid redan känna en större frihet än jag någonsin har gjort säger mycket!"

Maria Eremo, Journalist

Exklusiv podd

Du får även med en fjärde bonus!
Varje vecka får du tillgång till en exklusiv podd där du bestämmer innehållet. Jag tar upp olika utmaningar du stöter på och ger konkreta lösningar samt pepp och kärlek i din resa mot balans och lugn i maten. Du kommer alltså ha din egen peppande coach i lurarna under hela resan!

Kurspris

Alla coachingsessioner spelas in och kan ses i lugn och ro när du har tid.

Alla föreläsningar är förinspelade så du kan se dem när det passar dig, i ditt liv. Inspelningarna är mellan 5-15 minuter långa så du slipper timslånga föreläsningar där du tappar koncentrationen och motivationen.

Kursen är indelad i moduler med föreläsningar och egna uppgifter ingår. På söndagar släpps nya moduler. Alla föreläsningar är redan inspelade så du ser dem i din egen takt när du kan och vad som passar ditt liv. Föreläsningarna är indelade i korta "mumsbitar" på 5-15 minuter. Allt för att det ska vara så enkelt och lättsmält som möjligt. Inga timslånga föreläsningar här inte! På söndagar hålls även coachingen. Varje söndag 22/10-17/12 kl 19.00 kör vi coaching. Kan du inte vara med då får du tillgång till repisen efteråt.

Du kan gå kursen och vara med på alla coachingsessioner, vill du vara med i supportgruppen finns den på Facebook. Det är för att människor är mer aktiva där än i andra grupper. Du kan skaffa Facebook och enkom gå med i supportgruppen om du vill.

Låt oss prata om "överväldigande" för en sekund. Överväldigande händer när du provar något nytt. När du inte vet hur du ska göra det, eller hur svårt det kommer att vara, eller vad det kan betyda för din tid och energi. Motsatsen till överväldigande är:

 1. En handlingskraftig och lätt att följa, beprövad plan att hålla sig till och...
 2. Bara att börja.  

Jag skapade Matfrihet för att vara motsatsen till överväldigande. Du kommer inte att göra "alla saker, alla på en gång". Du kommer att följa de superdetaljerade, steg-för-steg-implementeringslektionerna och uppleva friheten. Så länge du lovar att följa strategierna i rätt ordning och motstå att göra saker i förväg (jag vet, lättare sagt än gjort!), lovar jag att hålla dig på rätt spår.

 När du köper Matfrihet du livstidsåtkomst! Det betyder att ALLT innehåll är ditt att komma åt så länge det finns. Du har även fri tillgång till kommande uppdateringar med mig när jag håller kursen igen.

Exakt så känner alla känsloätare, matmissbrukare, hetsätare och överätare. Vi känner oss sockerberoende och som att vi helt saknar kontroll. Matfrihet hjälper dig komma förbi det, bortom hetsätningen. Det är just detta Matfrihet handlar om - att du ska bli helt normal med mat. Jag vet att det känns läskigt där du är nu men du kommer aldrig att tvingas äta eller göra något som du inte vill. Matfrihet handlar om att vi gör allt på dina villkor och ett steg i taget så du känner dig lagom utmanad. Eftersom du känner just så är Matfrihet extra bra för dig. Du har mycket att vinna!

Matfrihet separerar vikt och ätande och hjälper dig att hitta till din setpoint. Det innebär att du slipper en viktkurva som ser ut som en jojo, att ha två olika garderober och att köpa en ny vinterjacka varje år. Du behöver noll kontroll för att ligga på en vikt perfekt för dig. Kroppen löser det.  För många av tidigare kursdeltagare innebär det en viktnedgång på grund av att de slutar känsloäta, för vissa en viktuppgång om man mest svultit sig själv och för en del först en viktuppgång och sedan när kroppen blir trygg så släpper den taget om kilon den inte behöver. Många av mina klienter vittnar om hur skönt det är att slippa behöva tänka på mat och vikt, att lägga kraft och energi på viktiga saker istället. Att faktiskt inte behöva tänka på vikten utan att kroppen löser allt det där själv så man kan leva ett liv precis som alla andra.

Matfrihet som bygger på intuitivt ätande är en näringsfilosofi som fokuserar på att återupprätta en sund relation med maten genom att lyssna på kroppens signaler och behov. Det är viktigt att förstå att ingen blir tvingad att äta på ett specifikt sätt när man tillämpar intuitivt ätande. Till skillnad från strikta dieter eller begränsande kostregimer, uppmuntrar intuitivt ätande människor att bli medvetna om sina kroppars unika signaler för hunger och mättnad.

För er som har genomgått viktoperationer, är intuitivt ätande också en framgångsrik och hälsofrämjande metod. Det fokuserar på att äta i enlighet med kroppens behov, oavsett tidigare ingrepp, och främjar en medvetenhet om matens påverkan på både kropp och själ. Genom intuitivt ätande kan du gradvis återfå din självförtroende när det gäller matval och känna dig mer i kontroll över din kost. Det ger också möjlighet till att utforska och njuta av en varierad kost som ger näring åt både kroppen och själen, utan att behöva följa strikta restriktioner. Sammanfattningsvis, intuitivt ätande respekterar individers unika kroppar och uppmuntrar till en hälsosam relation med mat utan tvång eller skuld. För de som har genomgått viktoperationer kan det vara en positiv och balanserad metod för att uppnå matfrihet och välbefinnande. 

Första modulen släpps söndag 15/10 och följer därefter ett kursschema som löper 9 veckor framåt. Du har livstids tillgång till kursen så även om du inte har tiden nu kan du fortfarande anmäla dig och göra kursen i din takt.

Mellan den första modulen släpps och vi har vårt avslutningsfirande är det 9 veckor. Alla behöver olika lång tid för de olika momenten och därför finns det ingen tidsgräns hur länge du har tillgång till programmet. Du gör det i din takt och efter dina förutsättningar.

Nej, du är aldrig för gammal för matfrihet! Åldern spelar ingen roll när det gäller att sträva efter en hälsosam relation med mat och kroppen. Oavsett om du är ung eller äldre, så är det aldrig för sent att börja arbeta mot en mer positiv inställning till mat och att utforska intuitivt ätande som en metod för att uppnå matfrihet. Intuitivt ätande handlar om att lyssna på dina kroppens signaler, respektera dess behov och närma dig mat med medvetenhet och självmedkänsla.  

Åldern har ingen inverkan på din förmåga att lära dig och tillämpa dessa principer. Det är en resa som du kan påbörja och utveckla i din egen takt, oavsett din ålder. Så länge du är villig att öppna dig för förändring och vara snäll mot dig själv under processen, finns det inget hinder för att uppnå matfrihet oavsett ålder. Ta det som en möjlighet att lära känna dig själv och din kropp bättre, och kom ihåg att varje steg du tar mot en mer balanserad relation med mat är en positiv framsteg.   

Att läsa en bok om matfrihet kan vara en värdefull och informativ upplevelse, och det kan definitivt ge dig en grundläggande förståelse för konceptet och principerna bakom matfrihet. Böcker om ämnet kan erbjuda insikter, tips och råd som kan vara till stor hjälp i din strävan efter en sundare relation med mat. Däremot kan det vara viktigt att förstå att matfrihet ofta involverar en djupare och mer personlig process som kräver praktisk tillämpning, självreflektion och upplevelser utöver bara att läsa en bok.

För att verkligen integrera matfrihet i ditt liv och skapa en hållbar förändring, är det fördelaktigt att ta aktiva steg och engagera dig i praktiska metoder och verktyg. Att delta i kursen ger dig en interaktiv och mer fördjupad inlärning. Coaching och stöd från andra som strävar efter samma mål är också ovärderligt för att hålla dig motiverad och guidad på vägen.

Givetvis har inte alla råd, så ser livet tyvärr ut. För många handlar det dock om prioriteringar, vad man lägger sina resurser på. Det finns flera betalningsalternativ för att det ska matcha just din ekonomi. Om du har råd att känsloäta så har du råd att gå kursen eftersom känsloätning kostar några tusen per månad om vi lägger ihop all mat vi köper.

Mina studenter sparar stora summor när de har slutat känsloäta och hoppa mellan olika dieter. De sparar också pengar genom att hitta till sin setpoint så de slipper köpa massa nya kläder på grund av viktpendling och framförallt sparar de massa tid och energi som de förut la på att känsloäta och hata sina kroppar

Har du svårt att betala med en gång så kan du maila: info@matfri.se så skickar jag en faktura som du kan betala i lugn och ro

Du kan välja att betala via faktura om du inte vill betala direkt. Maila dina uppgifter till info@matfri.se så hjälper jag dig

Du kan välja längre avbetalning genom att maila info@matfri.se med dina uppgifter och en förfrågan om hur lång avbetalningstid du önskar