Tjänster

Mina individanpassade tjänster hjälper dig att frigöra dig från känsloätning och skapa hållbara, balanserade och hälsosamma vanor

 Min expertis och personliga förståelse ger en stödjande miljö för din resa mot matfrihet och kroppsacceptans. Ta det första steget mot varaktig förändring och låt mig guida dig mot en befriande och hälsosam relation till mat och din kropp.

Frigör dig från känsloätning och gör upp med ditt kroppshat

Coaching

9-veckors coachingprogram mot matfrihet och inre balans

Välkommen till det kraftfulla 9-veckors coachingprogrammet, en resa mot matfrihet och inre balans. Genom att kombinera inspirerande digitala föreläsningar med personlig och individuell coaching, får du verktygen och insikterna du behöver för att bryta dig fri från känsloätningens grepp och bygga en hälsosam relation till mat och känslor. Upplev varaktig förändring och låt mig stötta dig på vägen mot en balanserad livsstil.

Boka en föreläsning

Boka en inspirerande föreläsning om hållbara vanor och positivt välmående

Bjud in mig till er nästa kick-off för en inspirerande föreläsning om friskvård utan hälsohets. Jag kommer att guida er genom en balanserad syn på hälsa och välbefinnande, fokuserad på hållbara vanor och positiva livsstilsförändringar. Tillsammans utforskar vi vägen till energi, glädje och långsiktigt välmående på arbetsplatsen och i livet. Lägg en grund för hälsosamma vanor med en föreläsning som kommer att motivera och engagera ert team på djupet.

VIP-dag

Befria dig från känsloätning: Boka en exklusiv VIP-dag

En heldag dedikerat till känsloätning och kroppsacceptans.

Boken Matfrihet

Bli fri från känsloätning och matångest med intuitivt ätande

Har du också känt att du saknar viljestyrka, disciplin och kontroll över vad du äter? Du försöker hålla dig till din plan men misslyckas gång på gång och det slutar med ett ätande som tar dig tillbaka till ruta ett. 

 Vi är många som har en krånglig relation till mat. Som strävat efter viktnedgång under större delen av livet och ändå aldrig tycks kunna gå ned i vikt mer än under en viss period.  

Matfrihet – bli fri från känsloätning och matångest med intuitivt ätande ger dig verktygen för att få en avslappnad relation till mat. My Westerdahl sätter dietkulturen under lupp och sticker hål på fördomar och felaktiga föreställningar om vikt, dieter och hälsa.

Planner

 Smart Matfrihetsplanner: din guide från kaos till klarhet

Planera din matfrihet från kaos till klarhet med en 40-sidig planner. Upptäck 7 olika metoder för inspirerande och välplanerade måltider. Fyll i den digitalt var du än är - på mobilen, surfplattan eller datorn. Skapa ordning och reda för din matfrihet!

Merch

Kärlek till kroppen - utforska en kollektion av kroppspositiva prints
Omfamna kroppspositiviteten med unika kroppspositiva prints. Sprid budskapet om kroppsacceptans med varje plagg du bär. Välj bland olika stilfulla och inspirerande design som påminner världen om vikten av att älska sig själv precis som man är. 

Var en del av kroppspositivitetsrörelsen och inspirera andra att omfamna sin egen skönhet. Ta din stil till nästa nivå och sprid positivitet med kroppspositiva prints - klädersom gör skillnad.