Tjänster

Upptäck kraftfulla och individanpassade tjänster som hjälper dig att bryta dig fri från känsloätningens bojor och finna inre balans.

 Min expertis och personliga förståelse skapar en stödjande miljö för din resa mot matfrihet och självacceptans. Ta det första steget mot varaktig förändring och låt mig guida dig mot en befriande och hälsosam relation till mat och känslor.

Frigör dig från känsloätning och omfamna inre balans med mina unika tjänster

Coaching

9-veckors coachingprogram mot matfrihet och inre balans

Välkommen till det kraftfulla 9-veckors coachingprogrammet, en resa mot matfrihet och inre balans. Genom att kombinera inspirerande digitala föreläsningar med personlig och individuell coaching, får du verktygen och insikterna du behöver för att bryta dig fri från känsloätningens grepp och bygga en hälsosam relation till mat och känslor. Upplev varaktig förändring och låt mig stötta dig på vägen mot en balanserad livsstil.

Boka en föreläsning

Boka en inspirerande föreläsning om hållbara vanor och positivt välmående

Bjud in mig till er nästa kick-off för en inspirerande föreläsning om friskvård utan hälsohets. Jag kommer att guida er genom en balanserad syn på hälsa och välbefinnande, fokuserad på hållbara vanor och positiva livsstilsförändringar. Låt mig visa hur man kan omfamna hälsa utan att fastna i tråkiga trender eller överdriven press. Tillsammans utforskar vi vägen till energi, glädje och långsiktigt välmående på arbetsplatsen och i livet. Lägg en grund för hälsosamma vanor med en föreläsning som kommer att motivera och engagera ert team på djupet.

VIP-dag

Befria dig från känsloätning: Boka en exklusiv VIP-dag

 Förvandla ditt förhållande till mat och känslor på en unik VIP-dag. Individuell coaching, insikter och verktyg väntar.

Boken Matfrihet

Bli fri från känsloätning och matångest med intuitivt ätande
Har du också känt att du saknar viljestyrka, disciplin och kontroll över vad du äter? Du försöker hålla dig till din plan men misslyckas gång på gång och det slutar med ett ätande som tar dig tillbaka till ruta ett. 

 Vi är många som har en krånglig relation till mat. Som strävat efter viktnedgång under större delen av livet och ändå aldrig tycks kunna gå ned i vikt mer än under en viss period.  

Matfrihet – bli fri från känsloätning och matångest med intuitivt ätande ger dig verktygen för att få en avslappnad relation till mat. My Westerdahl sätter dietkulturen under lupp och sticker hål på fördomar och felaktiga föreställningar om vikt, dieter och hälsa.

Planner

 Upptäck Matfrihetsplannern: din guide från kaos till klarhet

Planera din matfrihet från kaos till klarhet med en 40-sidig planner. Upptäck 7 olika metoder för inspirerande och välplanerade måltider. Fyll i den digitalt var du än är - på mobilen, surfplattan eller datorn. Skapa ordning och reda för din matfrihet!

Merch

Kärlek till kroppen - utforska en kollektion av kroppspositiva t-shirts
Omfamna kroppspositiviteten med unika kroppspositiva t-shirts. Sprid budskapet om självkärlek och självacceptans med varje tröja du bär. Välj bland olika stilfulla och inspirerande design som påminner världen om vikten av att älska sig själv precis som man är. 

Var en del av kroppspositivitetsrörelsen och inspirera andra att omfamna sin egen skönhet. Ta din stil till nästa nivå och sprid positivitet med kroppspositiva t-shirts - en tröja som gör skillnad.